Sunday, January 18, 2009

Keropok Lekor Terengganu

Usahawan Pembekal Keropok Lekor Terengganu

Kami adalah pembekal keropok lekor Terengganu yang dibuat di kilang sendiri di Marang.
Kami mencari bakal-bakal usahawan yang benar-benar berminat untuk berjaya dalam bidang pembekalan keropok lekor Terengganu ini.

Kami sedia menerima tempahan keropok lekor untuk dihantar ke negeri-negeri seluruh Semenanjung Malaysia.Keropok lekor kami menggunakan bahan ramuan yang dijamin halal, bermutu tinggi dan sedap untuk dinikmati. Kami mempunyai ramai pelanggan tetap dan bertambah sehingga hari ini.

[Pengangkutan]
Kami mempunyai pengangkutan sendiri seperti menggunakan khidmat bas ekspres untuk menghantar keropok lekor ini ke negeri-negeri luar dari Terengganu. Manakala didalam negeri Terengganu, kami ada menyediakan khidmat lori dan kereta untuk menghantar keropok mengikut kuantiti yang sesuai.


Penghantaran adalah secara "bundle". Harga adalah mengikut saiz dan kuantiti per bundle.

Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.

012-968 7279 (Faisal)
Atau
012-658 7474 (Buani)

Email ke: keropok.lekor@ymail.com


Untuk maklumat lanjut, perbincangan dan melihat kilang, silalah hubungi saya.

Berjaya Keropok,
Kg Sg Kerak,
Marang,
Terengganu Darul Iman.

keropok.lekor@ymail.com

3 comments:

 1. Saya merupakan seorang penuntut di Akademi Pengajian Melayu Universiti Malaya.. Saya ditugaskan untuk membuat tugasan tentang cabaran@masalah, langkah-langkah mengatasi n matlamat perusahaan @ perniagaan orang Melayu.. Saya tertarik dengan perusahaan keropok lekor saudara.. Jadi, besarlah harapan saya sekiranya saudara sudi untuk memberikan kerjasama kepada saya dalam menyiapkan tugasan saya..TQ

  ReplyDelete
 2. Salam Keropok Lekor Terengganu,

  Disini Mek ingin buat promosi sikek tentang produk Mek iaitu Keropok Sira 916. Insya'allah rangup & sedap. layari blog rasmi Mek di alamat :- http://keropoksira916.blogspot.com

  Yang benar,
  Mek,
  Keropok Sira 916
  100% Usahawan Bumiputera Melayu Islam.

  ReplyDelete

\
eXTReMe Tracker